Followers

Monday, August 15, 2011

Sudah Separuh Bulan Ramadhan...

Salam Semua dan Selamat Meneruskan Lagi Ibadah Puasa Anda,

sekejap je puasa dah separuh bulan dah, untuk puasa kali ini saya rasakan ia sangat2 bermakna dengan pelbagai usaha dan target yg saya cuba capai. Semuanya berjalan elok walau pun ada kelewatan sedikit namun apa yg penting teruskan progress setiap hari walau pun kecil :D

jadi dalam minggu ini sempatlah saya berbuka dua tiga kali bersama miji dan beno di klang. teringgat saat2 nakal berbuka di uitm kedah dahulu dengan beramai2 berebut nak cicah budu..heheh.. tak juga lupa tiap kali puasa tiap kali itu lah masa hendak siapkan final project... :">

berbuka di Telor Berlada di kampung kuantan, Klang. sempoi punyer black paper chop2 beef ia ;D

hidangan berbuka di Ayam Pecel Padang Jawa, Klang..ala...yg dekat dgn lrt station tu. time ni berbuka dengan sepupu saya shj coz semua orang hari itu berbuka di luar plus mak ada di trganu pula. Kelihatan di dlm pingggang nasi itu cucur sayur yg sgt2 sy sukai couple kan dgn ayam pecel itu..mmg puas hati! :D

Close up ayam pecel nya dan air astros jusss :D *sy tidak merokok, kebetulan bekas habuk rokok tu dekat..huhu

on company progress pada minggu ini kami memantapkan lagi cara marketing online dan juga berbincang perkara2 yg telah terancang secara lagi detail. sempat juga pergi ke beberapa kedai supplier dan penjual equipment untuk mencuba brand2 dan part2 yang baru sampai. Untuk masa sekarang kami akan cuba memantapkan lagi like up equipment kami :D

miji yang sedang mencuba frame rig baru ini :D, utk rig seperti ini sudah hampir RM2000 huhu..


well setakat ini lah yer..nanti sy post lagi.. terimakah sketch utk kali ini :D




ohhh ye..lupe lak..Untuk minggu ini fanpage Facebook syarikat itu telah berjalan bertambah lancar dengan hari ini sudah 100++ likes, syukur sgt2 :). anda boleh lawati fanpage kami itu di digital art solution facebook fanpage dan jikalau anda ternampak pengiklanan kami di dalam facebook silalah click logo DAS (short utk digital art solution - contoh logo kami di bawah).


*ada banyak pakej2 sempoi dan tambah nilai akan di utarakan, nantikan yerr... :D







2 comments:

  1. erk..sebenarnya tak suka main2..suka buat kerja betul2.. lagi pun sy lagi minat video making sebenarnya..

    ReplyDelete